Henkilönostimet ja nosturipalvelut

Vuokraa henkilönostin Rovaniemellä K. Ranta-Valkama Oy:ltä! Henkilönostimella varustetut ajoneuvomme tulevat aina ammattitaitoisen kuljettajan kanssa, joten et joudu opettelemaan raskaan kaluston käyttöä tai empimään hoituuko homma vai ei! Valikoimassamme on useita nostimella ja henkilökorilla varustettuja kuorma-autoja, joilla hoituu niin tavaran kuin henkilöiden nostot turvallisesti ja tehokkaasti. Kuorma-auton ja henkilönostimen vuokraus onnistuu pelkän kuljettajan kanssa.

Nostokorilla varustettu kuorma-auto soveltuu samankaltaisiin työtehtäviin kuin perinteinen henkilönostin, mutta on huomattavasti kätevämpi valinta sellaisissa töissä, joissa tarvitaan sivuttaisulottumaa ja nostinta on siirrettävä usein, esimerkiksi töissä pihoilla, teiden varsilla ja rakennusten seinämillä: kylttien ja katuvalojen asennuksessa, lumien pudotuksessa, maalaustöissä, ikkunoiden pesussa, rännien puhdistuksessa, pihapuun kaadoissa, ym. Nostokoriautolla työskentely tienvarsilla, ylitys- ja alituspaikoissa, tunneleissa, isoilla pihoilla ja siltojen alla käy vaudikkaasti.

K. Ranta-Valkama Oy:n nostokoriautoilla päästään jopa 45 metrin työskentelykorkeuteen asti.

Tutustu tarkemmin kalustoomme!

 

Henkilönostimet ja nostinpalvelut – tilaa tai kysy lisää!

Kun tarvitset henkilönostinta ja nostinpalveluita, ota yhteyttä! Osaamme neuvoa sopivan kaluston tarpeisiisi ja huolehdimme oikeat henkilönostimet, varusteet sekä osaavan henkilökunnan paikalle sovitusti.

Toteutamme mm.

  • Pihapuiden kaadot ja kuljetukset
  • Lumien pudotukset ja kuljetukset
  • Kylttien nostot ja asennukset
  • Valomainosten asennukset ja kytkennät
  • Pihavalaistuksen asennukset ja huollot
  • Työmaanostot ja nostinpalvelut

Kauttamme saat myös vuokraamojen henkilönostimet paikalle toimitettuna.

Tilaa henkilönostin tai nostopalvelu!

 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close